Mars 2017

Da var det på tide å oppsummere forbruket for mars. Denne måneden har jeg til og med vært på shopping!

Jeg har bestilt 3 bøker og litt sminke på nettet. Luksus luksus… Jeg ble nemlig 30 år i mars og fikk penger i gave. 100 kroner hvor hvert år jeg har levd fra pappa og 500 kroner fra farfar. Så selv etter nettshoppingen var det 2 000 kroner igjen å sette i fond. Ett år eldre og like glad i å telle penger…

Tidligere i måneden kjøpte jeg to nye kjoler; en ammekjole og en jeg absolutt ikke kan amme i. Det tok 7 måneder med amming før jeg fant en kjole som var fin nok til å bruke penger på. Er ikke egentlig en ammekjole, så den kommer til å bli brukt lenge fremover. Fant den (etter anbefaling) på en av billigkjedene. Brukte et gavekort på denne, mens den andre kostet 1 699 kr. Heldigvis var den satt ned med 60 %, så jeg kunne virkelig unne meg den med god samvittighet. Så herlig med noe nytt etter å ha gått i permisjonsuniform(bukse og ammesinglet) i 7 måneder.

INN:

Lønn: 29 885 kr

Salg av diverse: 361 kr

Bursdagsgaver: 3 500 kr

Totalt inn: 33 746 kr

UT:

Kaffe i sola med venninne: 42 kr

Førstehjelpskurs: 300 kr

Klær: 679 kr

Felleskortene(perioden 13/1 – 14/2) : 8456 kr fordelt på:

  • oppussing: 3 444 kr
  • mat: 4 465 kr
  • transport: 332
  • baby: 215

Totalt forbruk: 9 475 kr

Jeg sparte 20 000 kroner på sparekonto, 2 750 i fond og betalte 2 258 kroner på studielånet.

En fin måned hvor jeg unnet meg ting jeg vanligvis ikke gjør. Gøy! Er det noe jeg ikke er helt fornøyd med er det matposten. Summen i seg selv er ikke så ille. I følge SIFOs referansebudsjett skulle vi brukt mer(5 420 kr). Men en god del av dette er take-away mat. Middager jeg ikke rakk å planlegge, handle inn til eller lage. Så jeg har bestemt meg for å bli flinkere på dette området. Heller kjøpe mer/bedre/enklere/dyrere mat på dagligvarebutikk enn denne tullematen. Har allerede satt i gang, for akkurat nå står det en grønnsaksgrateng i ovnen. Jeg tømte grønnsaksskuffen for ting som begynte å bli slappe, fikk mannen til å kutte opp alt mens jeg laget en gratengbase. Griljermel hadde jeg også stående. Gratengen blir kveldsmat i dag og middag i morgen.

IMG_2076