Om meg

Velkommen til bloggen min!

Jeg heter Lise og er skikkelig glad i å spare. Denne bloggen startet jeg fordi jeg liker å snakke om penger. Jeg finner stadig nye svar på hvordan jeg kan bruke penger på en måte som bidrar til det livet jeg har lyst til å leve. Disse svarene deler jeg her på pengesnakk.no.

Jeg sparer fordi jeg setter pris på tryggheten og mulighetene sparingen gir meg. Jeg hadde nedbetalt hele boliglånet mitt før jeg fylte 30, og sparer nå til pensjon. Det er vanskelig å motivere seg til å spare til noe som er over 30 år frem i tid. Men om jeg fortsetter med å spare to tredjedeler av lønnen min kan jeg faktisk pensjonere meg om ti år. Hvis jeg vil da..

I tillegg til personlig økonomi er jeg opptatt av familien min, trening og yoga, og det å leve mest mulig miljøvennlig. Jeg er også nysgjerrig på minimalisme, og elsker ryddige rom. Jeg jobber i en stor norsk bedrift, og tjener også noen penger på hobbyer jeg har.

Du kan kontakte meg på pengesnakk@outlook.com og følge meg på instagram @pengesnakk.

6 Comments

 1. john
  19. mai 2017 @ 10:44

  Hei

  Har lest endel på bloggen din og synes du skriver bra. Er det mulig å kjøpe reklameplass / banner på siden din?

  John

  Reply

 2. Trond
  3. august 2017 @ 15:08

  Hei,
  Tror jeg har vært innom de fleste blogger som omhandler personlig økonomi og de aller fleste er skrevet av menn, derfor var det så utrolig kult å finne denne bloggen som både er utrolig bra skrevet og er inspirerende lesning.
  Du beviser at det er mulig å nå sine mål, bare man har nok disiplin og viljestyrke.
  Ønsker deg masse lykke til videre 🙂

  Reply

  • Pengesnakk
   14. august 2017 @ 12:40

   Hei Trond.
   Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
   Hjelper på motivasjonen å ha lesere som følger med.

   Reply

 3. Maria
  10. september 2017 @ 17:16

  Hei jeg er nysgjerrig på hvordan du klarte å nedbetale boliglånet før du var 30. Hvor mange år brukte du og hvor stort var lånet? Liker veldig godt bloggen din forresten. Inspirerende!

  Reply

  • Pengesnakk
   13. september 2017 @ 11:38

   Hei Maria!
   Takk for spørsmålet ditt. Jeg lager et egen innlegg om dette!

   Reply

Leave a Reply