I August skal jeg og Mannen på bryllup i Hellas. Det blir årets ferietur. Her kan du lese om hvordan jeg økte feriebudsjettet, som var litt knapt på 10 000kr for fly og hotell i 10 dager.

Jeg endret reiseruten fra 5 dager på Santorini, 3 dager på Mykonos og 2 dager i Athen etter å ha lest denne artikkelen i VG. Etter den så varmt anbefalte Athen, blir det 5 dager der. Vi dropper Mykonos. Det er strender på Santorini og i Athen også.

14103229253277s

Av de fem dagene på Santorini blir vi to dager på den billige strandsiden og tre dager på den dyrere klippesiden. Det ene hotellet ville ikke ta kredittkortet mitt, så bestillingen min ble kansellert. Da jeg skulle bestille på nytt var det ikke ledige rom, så jeg endte opp med et annet hotell. Og det var da jeg tabbet meg ut.

Jeg valgte såklart det billigste alternativet; umulig å kansellere. Jeg skulle jo ikke avlyse!

Før jeg oppdaget at jeg hadde bestillt hotell på de samme nettene jeg allerede hadde booket hotell til oss på Santorini. Å nei! Hele budsjettet var bortkastet når jeg greide å dobbeltbooke oss i noen netter, mens vi ikke har hotell andre netter.

Hotels.com var hyggelige på telefonen, men det hjelper jo ikke når det var umulig for dem å trykke på angreknappen.

Så jeg ringte til Hellas. Ingen ting skulle være uprøvd om jeg skulle måtte leve med denne budsjett-nedturen! Resepsjonisten forstod hvor nedfor jeg var, men hadde ikke mulighet til å endre datoene på reservasjonen.

Så fikk jeg e-post:

«I was informed by my colleague that you made a mistake on dates and wish to change.
We cannot change dates for reservations through other sites.
But what we can do is to cancel the reservation.
So I am cancelling for you now, so you can enter perhaps other new reservations with correct dates, if there is availability of course. I believe this solution satisfies you.»

Gjett om det gjorde! Made my day! -nå må jeg bare komme ned i hvilepuls før jeg booker igjen, så det ikke blir en tabbe til 🙂


I Athen har vi bestillt et skikkelig luksus hotel, da det var gode priser der. På Santorini velger vi billig, da luksus ville kostet mer enn det smaker, for vår del.

Ender på ca 12 000 for fly og 10 netter på hotell for oss nå. Godt fornøyd og penger igjen til opplevelser!hits