Er det mulig å være romantisk på budsjett? Eller må en date innebære restaurantbesøk, gaver, vin og blomster?

I går ble jeg invitert på en date. Mannen ville ha en kveld uten oppussing, og foreslo en indisk restaurant i vårt nye nabolag. Jeg tenkte litt over hvor koselig jeg egentlig synes det er på en bråkete restaurant, før jeg foreslo:

«Kan vi ikke heller være hjemme?»

Jeg var veldig økonomisk forrige uke. Da slang jeg ekstra grønnsaker i den indiske gryten vi laget. Det ble omtrent dobbel posjon. Halvparten ble spist. Halvparten ble fryst. Vi skal jo kaste ut fryseskapet, og dette var en perfekt anledning til å få spist opp noe av det som ligger i det! Bare å koke litt ris, og middagen var klar!

Date og restemat er ikke den mest naturlige komboen. Jeg er enig i det. Og vi sparte ikke på noe annet. Mannen kjøpte de beste nan-brødene på den indiske restauranten, og vi åpnet en flaske vin jeg fikk til bursdagen min i mars. Jeg hadde på kjole. Han tenkte stearinlys. Vi hadde det skikkelig koselig uten at det kostet noe særlig.

Det skal ikke mye til før en sen middag blir en date. Tror jeg skal begynne å tenne stearinlys litt oftere.

Del gjerne dine budsjett-datingtips i kommentarfeltet!

God helg 🙂hits