..som igjen blir millioner. Det kan virke nytteløst å spare tiere og femtilapper når store mål skal nås. Men er det egentlig det?

En nybliven millionær som bruker hundre kroner er ikke lenger millionær. Når vi snakker om store penger glemmer vi at de store summene er bygget opp av småpenger. Jeg har nå gått igjennom kontoutskriften fra de to siste månedene, og anbefaler deg å gjøre det samme.

30 kroner her og 67 kroner her. Hva så, når målet kanskje er en leilighet til 4 millioner? Dropper du et kakestykke er du faktisk noen tiere nærmere målet! Her er hva jeg fant av info i nettbanken:

  • 17 dager i løpet av de to månedene hadde jeg kjøp på 200 kroner eller mindre.
  • 12 av kjøpene var t-bane og togbilletter til 30kr stykket. Det blir 360 kroner tilsammen og beviser at det lønner seg for meg å kjøpe enkeltbiletter fremfor månedskort.

  • 1 129 kr ble brukt på pizza, øl og burger. Over 400 av disse kronene ble brukt i løpet av en bursdag som ble feiret på et utested. Hadde ikke så mye valg og regningen kunne blitt mye høyere, da vi var på stedet i mange timer. I tillegg var det en veldig hyggelig feiring. Pizzasøndag skal det også mye til før jeg kutter ut. Allikevel er det fint å regne sammen iblandt, og se at det faktisk koster.
  • 30 kr til et parkeringshus, 10 kr på en croissant og 28 kr på iTunes er de siste småkjøpene. Croissanten var veldig god(og på tilbud), men jeg kunne helt klart droppet det jeg betalte 28 kr for på iTunes. Jeg husker ikke engang hva jeg kjøpte…hits