Dette innlegget er skrevet av en annonsør

Har dere hørt om Axo Finans? Nettsiden finner dere på www.axofinans.no. De er et slags finans-selskap som tilbyr formidling av forskjellige lån som billån og forbrukslån i tillegg til refinansiering av kredittkort og lån. De er vel mer et formidlingsselskap enn de er en bank. Uansett, saken er at Axo Finans kan hjelpe deg å spare penger. Mye penger.

Du kan faktisk spare opptil flere tusen kroner i måneden. Det fungerer på den måten at om du for eksempel skal søke om et lån for ett eller annet, la oss si et lån til en bruktbil eller scooter eller noe, så bruker du bare ett enkelt søknadsskjema på nettet. Axo Finans sender din lånesøknad til mange banker og lånetilbydere, og alle bankene konkurrerer deretter om å gi deg lavest mulig rente.

Og det beste av alt: Axo Finans gjør jobben helt gratis.

Hvorfor gjør de det? Jo, Axo Finans får betalingen sin fra bankene for å gi dem nye lånekunder. Det samme gjelder for refinansiering. Og du betaler ingenting.

Så man slipper altså å bruke timer og dager på å søke lån i masse banker – og i tillegg får du lavere rente på lånene dine og kan spare flere tusen kroner med bare noen minutters innsats. Helt gratis.

Dette innlegget er reklame