Jeg har skrevet om stort og smått innen økonomi på denne bloggen i et par år. Jeg liker å skrive, men jeg liker også å leke med sønnen min, pusse opp og organisere hjemmet mitt, se på TV med kjæresten min, prioritere ekstrajobben min, drikke vin med venner, strikke, trene og mye mye mer.

Derfor har jeg plutselig bestemt meg for å slutte å blogge. Skrivingen har hele tiden vært et overskuddsprosjekt, og jeg har hatt mye glede av denne bloggen. Jeg vil derfor takke alle som har lest, og spesielt de som har kommentert. Det har vært gøy å formidle når det er så mange som har fulgt med og som har syntes det har vært interessant. Samtidig har jeg kjent litt på at jeg gjerne vil gi dere mer, og den følelsen at jeg publisere noe har gjort at jeg velger å avslutte nå. Jeg vil bruke fritiden min på andre ting enn å stresse for at jeg ikke har gitt dere lesere nok.

Jeg vil benytte anledningen til å takke mine sponsorer og de som har villet intervjue meg til mediesaker. Begge deler ser dere i sidebaren.

Og til sist må jeg få understreke at nedleggelsen av bloggen har ingen ting med at jeg skal slutte å tenke smart rundt penger å gjøre! Det kommer jeg fortsatt til. Men jeg er opptatt av mer enn økonomi, og da bør tidsbruken min også reflektere det.

Aller sist vil jeg ønske dere en god jul.

Takk for nå!