Da var det plutselig 1. mars og podcastepisode nummer 5 er ute!

Det har vært så gøy å få inn spørsmål fra dere de siste ukene. Dere lurer på så mye forskjellig. I går kveld spilte jeg inn en podcastepisode som svarer på 10 av spørsmålene. Det var mye mer å ta av, så jeg spiller inn en episode til om et par uker.

Pengesnakk podcast

Trykk på bildet for å høre episoden i iTunes. Kan også søkes opp på Spotify, Stitcher og flere.

I dagens episode svarer jeg på:
  • Hvordan vi varmer opp leiligheten
  • Hvordan man finner motivasjon til å betale ned et stort lån
  • Om jeg er bekymret over at jeg bruker så mye tid på sparing
  • Hvordan jeg betalte ned boliglånet
  • Hvordan jeg ville investert en arv på 3 millioner kroner
  • Hvor jeg vil plassere penger som skal brukes til bil om 2 år
  • Litt om kredrittkort, og hvilke jeg bruker. Her sier jeg i podcasten at Trumf Visa gir 1 eller 1,5 % bonus på dagligvarer i NorgesGruppens butikker. Det riktige er at du får 2 % bonus på dagligvarer, og 0,5 % på annen handel. Beklager!
  • Hvor stort månedsbudsjett min familie har. Her sa jeg også en feil – at vi brukte i underkant at 4000 kroner i februar. Det var helt feil! Det riktige svaret får du i mitt nyhetsbrev, som du kan melde deg på her. Tenkte jeg skulle sende ut hele februar-forbruket mitt, da flere av dere er nyskjerrig på hva jeg faktisk bruker penger på.
  • Hva det gjør med planen min om jeg må ha ny bil om noen år
  • Hvor mye jeg bruker på godis og potetgull hver måned

Da neste episode også blir spørsmål og svar kan du sende inn det du lurer på til pengesnakk@outlook.com.

Legg inn e-postadresse, kryss av i boksen for e-post + Subscribe for å motta mine mailer.
Du kan når som helst melde deg av listen. All post jeg sender inkluderer en lenke for avmelding.
Kryss av for å tillate meg å sende deg:

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.

Annonse:

Linker til der du kan høre pengesnakk podcast:

iTunes: https://itunes.apple.com/no/podcast/pengesnakk/id1445598470?l=nb&mt=2

Spotify: https://open.spotify.com/show/3aMaQ70WBbp29yURoU2nCy

Stitcher: https://www.stitcher.com/podcast/anchor-podcasts/pengesnakk

Google Podcasts: https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy83YzhjYzQwL3BvZGNhc3QvcnNz