Episode 7 av Pengesnakk podcast er ute!

Denne gangen er det spørsmål og svar. Jeg svarer på 5 ting dere lurer på.

Trykk på bildet for å spille av, eller søk på Pengesnakk der du hører på podcaster.

Lønningsdagfest, renter og BSU

Jeg snakker om boliglånsrente, og ber deg sjekke om du har gode nok betingelser. Jeg svarer på om man bør prioritere fond eller BSU, hvordan jeg klarer å bruke så lite i hverdagen og forteller hvordan jeg bruker penger på en vanlig mandag.

Jeg snakker om hvordan jeg opplever at det er en naturlig del av livet mitt å spare så mye, og hvordan jeg klarer å føle meg rik i hverdagen. Så svarer jeg på hvordan jeg sparer penger på mat, musikk og telefonregningen, og hvordan man kan få høyere rente på sparekontoen.

Ta et bilde av deg selv så jeg får se hvor du hører på podcasten da! Del på Instagram story og tagg meg, så deler jeg det igjen på min story. Blir gøy å se hvor du tar meg med hen.

Ønsker deg en god helg!

Vil du melde deg på nyhetsbrevet mitt kan du gjøre det her:

Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Hver e-post jeg sender kommer med mulighet til å avregistrere.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.