Denne uka har vært litt spesiell for meg og min lille spareblogg.

Det hele startet onsdag morgen, da jeg fikk komme på NRK radio. Heldige meg som blir spurt om å uttale meg om saker som har med pengebruk og sparing å gjøre. Vi spilte inn en sak om å selge ting på nett, som enda ikke har vært på lufta.

Torsdag ble jeg møtt av min egen lille familie på VG. Trykk på bildet for å komme til artikkelen(VG+). Samme saken står også på trykk i denne månedens Dine Penger.

spare 350 000

Samme dag ble intervjuet Yrja Oftedahl gjorde med meg publisert. Trykk på bildet for å høre podcasten! Og takk for alle fine kommentarer fra dere som allerede har hørt 🙂

pengesnakk lise

 

Alt dette gjorde at jeg på fredag ble kontaktet av en journalist fra Dagsavisen, som ville intervjue meg til spalten «Navn i nyhetene». Saken kom på trykk på lørdag. Trykk på bildet for å komme til nettsaken.

media Pengesnakk

Men det var ikke alt

Saken som hadde ligget på VG.no hele uken var plutselig førstesidestoff! Mannen min var faktisk innom bensinstasjonen i dag tidlig, men hadde ikke lagt merke til at kona var på forsiden. Heldigvis har jeg brødre som sier ifra når søstra er i avisen.

Sparer 350 000 VG

Og som om ikke det var nok ble det også publisert et intervju med meg på kk.no.

Det finner du ved å trykke på bildet under.

pengesnakk lise vermelid Kristoffersen

Kommentarfelt på godt og vondt

Jeg skulle ønske jeg hadde holdt meg unna kommentarfeltene i dag, for på KK sin facebookside var det mye rare antagelser og negative oppgulp. Men fikk også se noen kjempehyggelige kommentarer fra dere der inne. Tusen takk dere!

Det er gøy å se at sparing er interessant lesestoff, og hyggelig at flere finner veien hit til bloggen min. Rop ut i kommentarfeltet her inne om du lurer på noe!

Hva synes dere egentlig om disse oppslagene? Motiverende eller irriterende?