Pengesnakk i media og på sosiale medier

Uncategorized Sep 04, 2018

Det er gøy for meg å se at nye lesere har funnet veien hit til min blogg de siste dagene. Her inne skriver jeg om alt som har med økonomi og sparing å gjøre, og min egen reise mot en mer minimalistisk og miljøvennlig livsstil. Jeg sparer to tredjedeler av lønnen min hver måned, noe som gir meg trygghet og muligheten til å gjøre det jeg ønsker. Velkommen skal dere være hit til bloggen. Ta gjerne kontakt med meg på e-post om du lurer på noe.

Endelig er pengesnakk på Facebook! Følg meg der for å være sikker på at du ikke går glipp av et innlegg eller diskusjonene som kommer til å pågå der inne etter hvert. Har du gjort noe smart med pengene dine må du gjerne dele det med oss andre spareglade der inne. Og er du på Instagram bruker jeg det også. Følg med på @pengesnakk for oppdateringer fra min hverdag og små økonomiske tips.

Jeg har en liten seksjon i sidebaren her på bloggen hvor jeg legger inn mediesaker om meg eller som jeg har bidratt inn i. Leser du på mobil må du scrolle deg nesten helt ned på siden for å finne dem. Nå har jeg oppdatert med dagens artikkel i Aftenposten, som handler om fondssparing til barn og et intervju jeg gjorde med elle.no. Sjekk det gjerne ut!

signedons4

Emrik og jeg smiler til fotograf Signe Dons fra Aftenposten

 De neste ukene blir det både feriesnakk og bilprat her på bloggen. Velkommen tilbake!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.