Jeg holder foredrag!

Noe av det beste jeg vet er snakke om økonomi direkte til dere. Snakke om grunner til å spare, hvordan man kan spare og hvordan man kan bruke pengene som et verktøy for å få mer av det man liker inn i livet sitt.

Jeg deler gjerne hvordan jeg, på en ganske vanlig lønn klarer å spare over 300 000 kroner i året og hvordan du kan ta i bruk mine aller beste sparetips. 

Placeholder Image

Foredrag og eventer 2020

  • 30. januar: Oslo. Miniforedrag Tanum Karl Johan. Starter 16:30
  • 4.februar: Lillestrøm. Gratis foredrag på Scene 5. Starter 19:30
  • 5. februar: Bergen, foredrag på biblioteket
  • 6. februar: Bergen, for Tekna-medlemmer. Les mer her.
  • 24.mars: Foredrag/kurs på Det Gamle Biblioteket, Oslo. Mer info her
  • 29. mars: Foredrag, Saklig søndag, Litteraturhuset i Oslo. Starter 13:00

Book foredrag

Ta kontakt for en uforpliktende prat om tema, priser og tilgjengelighet

 

Send mail
Placeholder Image

"Lise er en rå-god foredragsholder"

Unni Bergene, Tønsberg

Placeholder Image

"Lise er veldig klar og tydelig og er ikke redd for å gi konkrete tall og bruke eksempler fra livet sitt. Når jeg hørte på Lise var det veldig klart at hun snakket fra livet sitt, og brukte egne opplevelser. Det gjør det veldig praktisk siden vi alle befinner oss i noen av de samme situasjonene som henne.

Lise vet hva hun snakker om, er stolt over å prate om penger. Hun elsker å spare, men hadde også eksempler, ideer og tips for dem i andre situasjoner, eller som har andre prioriteringer."

 Gracia Mas Parra, Stavern

Placeholder Image

Lise holdt et fengslende foredrag for fullsatt kafé, og mange fikk stort utbytte av det de fikk høre fra scenen. Hun delte tanker og ideer om grunner til å spare, om renter, om betydningen av investeringer og om hvordan man kan bruke pengene som et verktøy for å få mer ut av pengene. Lise er tydelig og behagelig på scenen, og hun deler gjerne egne erfaringer. Vi fikk den motivasjonen vi trengte for å endre vanene våre.

Sissel Tveit, daglig leder Scene 5 – Lillestrøms kulturkafé

Powered by Kajabi