Om Lise og Pengesnakk

Hei, jeg er Lise Vermelid Kristoffersen. For snart fem år siden skrev jeg mitt første blogginnlegg om sparing. Bloggen kalte jeg Pengesnakk.

Jeg har alltid vært sparsom, samtidig som jeg liker å jobbe og tjene penger. Her skriver jeg om min egen sparing, hvordan jeg tenker på penger, og deler tips og triks for at du skal få en enda bedre økonomi.

Jeg synes det er skikkelig inspirerende å motivere andre til å redusere forbruket sitt!

 

 

Og det er det Pengesnakk handler om. At man ikke har det mindre bra om man bruker mindre penger. Faktisk så er det mulig å ha det bedre med lavere forbruk.

 

Jeg er ikke økonom, alt jeg skriver er om egne opplevelser og tanker. Utdannelsen min er en master i matvitenskap, og frem til sommeren 2019 jobbet jeg med mat. Jeg hadde fast lønn på ca. 31 000 kroner utbetalt i måneden. Jeg sparte over 20 000 fast. Det høres kanskje utrolig mye ut, men livet mitt ser ikke så annerledes ut som mange kanskje tror.


Pengesnakk har det siste året blitt både podcast og bok, og jeg lever av å holde foredrag rundt omkring i landet. Nå bor jeg på Stabekk med mannen min Tom, og sønnene våre født i 2016 og 2020.

Ta gjerne kontakt på [email protected]

Bli en av oss

Meld deg på nyhetsbrevet for å motta sparetips, nyheter og linker til artikler og podkaster du kan få nytte av!

Dobbel renteheving! Hvorfor settes styringsrenten opp, og hva betyr...

Jun 24, 2022

Egenkapital - slik sparer du raskt pengene du trenger til bolig

May 25, 2022

spørsmål og svar i Pengesnakk podcast episode 127

May 09, 2022

Placeholder Image
Powered by Kajabi