Skap drømmelivet med smarte økonomiske valg

 
Sett deg på ventelisten
 

Velkommen til Penger for Livet - en uke som forandrer deg

Er du klar til å ta kontroll over økonomien og leve livet du drømmer om? Da er du på rett sted! Jeg heter Lise og jeg har de siste 8 årene hjulpet mennesker som deg med å forstå at de også kan bli flinke med penger, og kan bruke pengene sine til å skape en bedre fremtid for seg selv og familien. Nå vil jeg invitere deg til å ta et steg nærmere ditt drømmeliv.

Sett av tid i uke 3

Kurset Penger for Livet tar ikke mye tid. Vi møtes kun digitalt, så du trenger ikke reise noe sted. Modulene består av videoer som allerede er spilt inn. Det betyr at du kan se dem så mange ganger du trenger. Til å hjelpe deg gjennom endringene inneholder kurset også en arbeidsbok du får utdelt 15.januar. Der får du refleksjonsoppgaver og oversiktssider hvor du fyller inn dine tall.

Torsdag kveld klokken 20 blir det livesending med meg der vi snakker om endringene vi allerede er i gang med og gir hverandre innspill på planene vi legger fremover.

Når uka er over har du et konkret mål, og en plan som vil føre deg dit.

Vi har også en lukket facebookgruppe for de medlemmene som ønsker å diskutere enkeltoppgaver eller snakke med andre om endringer de gjør.

Etter 3 måneder møtes vi igjen i digitale grupper.  Her skal vi dele oppturer og nedturer og finne mer motivasjon til å fortsette reisen.

Hvorfor ta kurs med meg?

Jeg har alltid sett på penger som et verktøy, og det er det jeg vil lære deg. Gjennom årene har jeg funnet den rette balansen mellom å spare og bruke. At forbruk ikke gjør oss lykkelig vet de fleste, men det er allikevel ikke enkelt å ta det inn i et hektisk liv der pengene flyr. Min lidenskap for å dele pengetanker, tips og erfaringer har ført til 8 år med blogging, Pengesnakk podcast har blitt lastet ned over 3 millioner ganger, og jeg har mange følgere på sosiale medier. Er du en av dem, vet du hva jeg står for og hva du kan lære av meg. 

Jeg har selv spart opp (og brukt) mye penger. Jeg vet nøyaktig hva som skal til for å oppnå økonomisk trygghet. Nå vil jeg hjelpe deg så du tar grep og gjør det som må til for at du skal få det bedre i både livet og økonomien. 

Målet med kurset

Hovedmålet med Penger for Livet er enkelt: Jeg vil at du skal se på livet ditt med nye øyne og gi det den retningen du virkelig ønsker. Dette kurset er utformet for å gi deg oversikt, sette mål som betyr noe for deg, og mest av alt, ta kontroll over din økonomi for å støtte disse målene. 

Kurset varer i 5 dager, og hver dag vil du få tilgang til nyttige forhåndsinnspilte videoer, oppgaver som gir deg innsikt og muligheten til å delta i diskusjoner med andre deltakere. Vårt fellesskap vil være en kilde til inspirasjon, støtte og motivasjon gjennom hele reisen. Vi skal finne ut hvordan du kan bruke økonomien din til å leve livet du ønsker deg! 

Må jeg ha god økonomi for å bli med?

Nei, det må du ikke. Men du må ha råd til å betale kursavgiften uten å låne penger. Sammen skal vi se på over 50 måter du kan forbedre din økonomi på. Kanskje finner du også ut at du har bedre økonomi enn du tror, eller at det skal kun små endringer til før du er ferdig med pengebekymringer for alltid.

Hva skal vi gjøre i kurset?

Vi skal både drømme fritt og planlegge i detalj. Når du er ferdig med uka vi tilbringer sammen vet du hva du skal gjøre (og ikke gjøre) for å nå ditt mål. 

Hver dag ser du en film som er forhåndsinnspilt av meg, og gjør de tilhørende øvelsene. Torsdag kveld (18.januar) møtes vi til livesending og deler hva vi har innsett og hva vi planlegger å gjøre videre. Vi kjører også en spørsmål&svar-runde slik at det ikke er noen usikkerhet rundt oppgavene fremover.

Så starter den virkelige jobben. Etter 3 måneder har vi et digitalt møte i grupper på 10-12 personer, hvor vi gjør opp status på endringene vi har gjort og gjennom det motiverer hverandre til å fortsette reisen.  Dette møtet gjør også at vi har ytre motivasjon mellom kursuka og 3-månedersmøtet. 

Hvorfor skal jeg melde meg på dette?

Meld deg på dersom du ønsker noe mer eller noe annerledes i livet ditt. Du vil lære hvordan du kan bruke pengene som et verktøy for å oppnå din ønskede livsstil eller hvordan drømmen du alltid har hatt kan bli gjennomførbar. Du vet at du kan få til mer og ønsker å se på penger som muligheter fremfor brems. Du er motivert til å gjøre små og store endringer, og du klarer det bedre når du er en del av et opplegg.  

Din deltakelse i Penger for Livet gir deg:

  • Tilgang til verdifull kunnskap som vil betale seg mange ganger i fremtiden.
  • Muligheten til å være en del av et engasjert fellesskap som støtter dine mål.
  • Veiledning fra meg og muligheten til å lære av mine egne erfaringer.
  • En klar plan for en bedre fremtid og muligheten til å leve livet etter dine egne premisser.

Er du klar?

Det eneste som gjenstår er å klikke på påmeldingsknappen nedenfor og begynne din reise mot ditt drømmeliv.

Jeg vil ha mer info om