4 grunner til at jeg trives på soverommet

bolig Apr 19, 2019

I dag vil jeg ønske dere velkommen inn på soverommet mitt! Her liker jeg veldig godt å både legge meg og så stå opp. Og det er det flere grunner til.

1.

Den første er faktisk at rommet er lite. Vi har byttet rom med arveprinsen for å gi han mer gulvplass til å leke. Her inne hos oss er det ikke mer plass enn nødvendig. Og det er faktisk veldig deilig.

2.

For det andre er rommet rolig. Det er det kaldeste rommet i leiligheten, det er ryddig, har behagelig farge på veggen og akkurat passe mengde ting. Kun ting som gir meg glede og ro å se på. Etter en lang dag er det fint å komme inn og legge seg her.

Det er ikke rom for at klær havner på gulvet her inne. Og det skjer faktisk ikke heller, da vi har vårt nye garderoberom kun to meter unna sengen.

3.

Vi har revet døra inn til boden, og bygget den om til klesrom. Jeg synes det har blitt skikkelig fint! Det er lyst og romslig, og det er enkelt å henge ting tilbake på plass.

Jeg har jeg mine klær i hjørnet, og mannen har sine til høyre og i kommoden. I de hvite boksene på topphylla har jeg klær jeg ikke har fremme akkurat nå. Jeg har kun 33 plagg fremme. I skuffene har jeg det jeg ikke teller som en del av de 33; undertøy, sokker og strømpebukser, treningstøy og nattøy.

Hylla til venstre i garderoben er kun til sengetøy. Det er så godt å ha en plass til sengetøy og laken som er stor nok til alt vi vil ha. I tillegg er hylla i nærheten av sengene våres og er inndelt i hyller, så det er enkelt å legge på plass og ta ut. Vi har plass til mer i dette skapet, men vet ikke helt hva vil skal plassere her enda. Derfor har vi ikke bestemt oss for om det bør være skuffer eller hyller nederst. I skuffene i hyllen ved siden av har vi ting som skal til fretex, gis bort eller som ligger ute til salgs.

Dette rommet var tidligere roteboden vår, så det har medført en del rot i den øverste etasjen vår at det er så ryddig her i garderoberommet nå. Men vi har satt oss mål om å selge 100 ting på nett i år, så det blir nok snart ryddig i 6.etg også.

Kommoden har vi hatt med oss fra min tidligere leilighet. I den bretter jeg mannens klær KonMari-style. Vi kan ikke alle ha samme hobbyer, men den brettingen anbefales veldig. Jeg bretter barneklær på samme måte. Digger system i skuffene!

På toppen av kommoden troner smykkene mine. Jeg har på meg de samme enkle tingene stort sett hele tiden, men ved å ha de andre smykkene fremme på denne måten har jeg allikevel glede av dem. Lysboksen er kjøpt av en butikk som skulle legge ned, og lyser opp rommet på en behagelig måte tidlig om morgenen.

4.

Plassert i senga er utsikten min garderoberommet og en hylle som gjør meg glad. Det er fint med et par grønne planter på soverommet også synes jeg. Parfymen på øverste hylle var julegaven fra mannen min. Heldige meg! Ellers har vi noen minner fra bryllupet vårt, noen bøker vi liker og et par ting sønnen vår har glede av når han er her inne.

Selve hyllen fikk vi gratis da et parfymeri i gata vår skulle legge ned. Vi tok med så mange moduler vi kunne bære (og kjørte en tur til dit på kvelden). Synes de var kjempefine! Nattbordet vårt er også fra samme byggesett.

God natt!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.