Bli en av Pengesnakkerne!

Oct 14, 2019

Hei du!

I helgen har jeg laget en Facebookgruppe. Jeg har kalt den for Pengesnakkerne, og du er herved invitert!

Pengesnakkerne skal være et sted der du får svar på dine spørsmål om penger. I gruppen kan du diskutere økonomi og hjelpe andre ved å svare på det de lurer på. Vi kan alle ta bedre valg med pengene våre, og noen å diskutere økonomiske temaer med er verdifullt.

Bli med i Pengesnakkerne her.

Mer om hvorfor jeg startet gruppen kan du høre i denne ukens podcastepisode. Den er ute nå. Du finner den der du hører på podcast. Her er en link til pengesnakk på iTunes.  I episoden utfordrer jeg deg også til å gjøre en liten ting du kan tjene penger på.

 

Allerede første døgnet har det kommet mange interessante meninger og flere spørsmål. Utrolig gøy å se hvor engasjerte dere er når det kommer til penger og privatøkonomi.

Bli med du også!

Gruppen har jeg opprettet av flere grunner:

  1. Jeg har dårlig samvittighet fordi jeg bruker så mye tid på å svare på e-post fra noen av dere at jeg ikke har tid til å svare alle.
  2. Flesteparten av samtalene jeg har med dere en og en kunne flere fått noe ut av. Derfor vil jeg nå svare åpent.
  3. Når jeg bruker mye tid på e-post med en og en blir det mindre tid til å lage blogginnlegg og annet innhold som gir nytte til flere. Jeg digger å prate med dere, problemet er bare at det tar for mye tid med e-poster nå som vi har blitt så mange.
  4. Dere er flere tusen som får mail fra meg, leser bloggen og hører på podcast og jeg føler at det finnes en Pengesnakk-gjeng. Men fra deres side har det vært mest enveiskommunikasjon fra meg. Jeg har så fine samtaler med mange av dere, dere lurer på så mye smart, og deler raust av tips og egne erfaringer. Nå får dere også muligheten til å dele med flere enn bare meg.
  5.  Selv om jeg liker å svare på spørsmål er det andre der ute som kunne svart bedre, tilført enda bedre argumenter eller gitt tilleggsopplysninger. Har vi samtalene mer åpent, får vi enda mer grunnlag til å ta de rette avgjørelsene med pengene våre.
  6.  Vi er ulike steder i sparingen vår, men alle kan lære mer. I gruppen vil det finnes mye kunnskap – og de jeg vil lære av er dere!

Jeg håper jeg snart ser deg inne i gruppen!

Velkommen til Pengesnakkerne

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.