Bufferkonto og planlegging – Podcastepisode 6

planlegging Mar 15, 2019
En ny episode av Pengesnakk er ute!

Trykk på bilde for link til iTunes:

 

Podcasten kan også høres på Spotify, Google podcast og flere andre steder. Søk den opp, elller finn linker her: Pengesnakk podcast

De 5 første episodene har blitt hørt tilsammen 26 000 ganger. Det er rart å tenke på for meg som sitter hjemme, inne i boden min og spiller inn episodene.

Spent om denne blir like godt tatt imot. Navnet på episoden kunne ikke blitt kjedeligere i alle fall. Men jeg får mange tilbakemeldinger fra dere på at Pengesnakk podcast er noe dere liker å høre på, så det er gøy! Og jeg har skjønt at en gang i måneden er for lite for dere, så her er altså en helt ny episode, bare 14 dager etter den forrige.

I denne episoden snakker jeg om viktigheten av en bufferkonto, og hvordan man kan skaffe seg en. Hint: spareballongene.

Andre halvdel handler om planlegging. Jeg forteller hvorfor jeg ikke handler mat på vei hjem fra barnehagen, hvordan jeg skal nå mitt treningsmål i år, og hvofor jeg har bare 1 ting på to-do-lista mi.

Kommentarer og innspill er jeg alltid glad for. Bruk kommentarfeltet, eller send meg en e-post.

Ønsker dere en flott helg, og bra start på bufferkontoen!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.