Hallo mammakropp!

Dec 10, 2016

Nå har jeg startet å trene igjen – og meldt meg ut av treningssenteret..

trening

Tidligere var jeg glad for å være medlem på et senter, og brukte det mye. Jeg hadde ordnet meg en god pris, og betalte under 450 kroner i måneden hos senterkjeden man nå må ut med rundt 700 kroner i måneden for å være medlem i.

Trodde aldri jeg skulle ende opp som støttemedlem på et senter, men under graviditeten følte jeg ikke for å trene, annet enn lange gåturer og litt yoga på stuegulvet. Heldigvis frøs jeg medlemskapet mitt i sommer. Men 448,50 ganger 6 måneder + 1 oppsigelsesmåned = 3 139,50,-  Det betyr at hver trening jeg har vært på i år har kostet meg over 200 kroner. Over 200 kroner for hver trening!

Nå, i oppsigelsesmåneden, har jeg oppdaget at de på senteret har en egen time for nybakte mødre. Man kan ha med babyen og øvelsene er tilpasset det kroppene har vært igjennom. Kjenner en snikende anger over at jeg har meldt meg ut. Dette var det jo gøy å gå på. Og hjemmetrening har det ikke blitt noe av etter fødselen. Før i dag!

 

dsc_1177

Er det ikke rart at det er lettere å få til å trene når jeg må bære barn og barnevogn ned fem etasjer, og rekke å være på plass på et senter til en bestemt tid(som overhode ikke passer med babyens søvnmønster)? Det er jo helt ulogisk!

Så fremover skal jeg få til hjemmetreningen. Nå har jeg jo lært flere fine øvelser på treningssenteret. I tillegg har jeg en bok med masse øvelser. Jeg har til å begynne med satt meg et mål om to økter med styrketrening per uke. I listeboken min har jeg laget en side hvor jeg følger opp dette. I tillegg har jeg invitert en annen barsel-mamma til ukentlig sirkeltrening hos meg fra og med nyttår. Det må jo bli bra!

Årlig besparelse: 5 382 kroner

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.