Hjelp, jeg har en podcast!

Dec 03, 2018

Jeg lanserer min helt egne podcast. Jippi!

Ja, det er både jippi og hjelp. Det føles merkelig å snakke og ikke skrive, som jeg er så vant til. Men jeg venner meg nok fort til det. Og det er utrolig gøy å lære nye ting. Hadde du spurt meg for bare noen måneder siden hadde jeg svart at jeg aldri ville klart det, og at jeg heller ikke hadde villet det.

Nå har jeg plutselig fått det for meg at det ikke er så farlig, og uansett hvordan dette går så lærer jeg noe av det!

Den første episoden er ute allerede! Den er en kort introduksjon til meg og podcasten. Jeg planlegger å spille inn en episode til i helgen. Dette blir gøy! Foreløpig gjør jeg alt alene, men jeg har allerede planlagt min første gjest. Den episoden skal spilles inn i januar, det gleder jeg meg til.

Jeg er så klart veldig spent på om dere liker det jeg har å komme med, og om Pengesnakk fungerer som podcast! Legger ved lenker til der den første episoden kan høres:

https://itunes.apple.com/no/podcast/pengesnakk/id1445598470?l=nb&mt=2

Spotify: https://open.spotify.com/show/3aMaQ70WBbp29yURoU2nCy

Stitcher: https://www.stitcher.com/podcast/anchor-podcasts/pengesnakk

Legg igjen en kommentar her om hva du synes!  Kom gjerne med spørsmål eller forslag til hva jeg må snakke om. Jeg blir veldig glad for tilbakemeldinger på dette prosjektet!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.