Hurra for august!

Aug 01, 2018

Plutselig skriver vi 1. august – datoen jeg hadde satt for relansering av bloggen. Så nå feirer jeg. Feirer at jeg er tilbake på nett. Hurra! Hurra for at jeg har lesere etter nesten ett år uten blogging. Hurra for at jeg er motivert til å dele mer med dere. Hurra for at min blogg har vært helt uten nettroll, og at dere leserne, familie og venner ikke synes jeg er gjerrig og sær som synes pensjonssparing er kult. Hurra for at jeg igjen kan kommunisere med min lille tribe – alle dere som liker å få motivasjon til å ta bedre avgjørelser rundt egen økonomi.

Rart, men gøy å skrive til dere her inne igjen. Tenkte jeg skulle starte med et lite innlegg der jeg forteller litt om hva som kommer her på bloggen fremover.

Takk til dere som har sendt meg e-poster og kommentert her og på Instagram med hva dere vil lese om her inne. Det ærlige svaret på hva som kommer her fremover er at jeg ikke vet. Fordi bloggen er, og skal være, min hobby og mitt overskuddsprosjekt. Jeg kommer til å skrive om det som interesserer meg fremover og det jeg er god på. En god blanding av både hverdagsøkonomi og innlegg som fokuserer på tankesett rundt sparing, en del minimalisme og organisering av hjemmet og litt miljø og perspektiver på forbruk. Litt generelle tips, og mye om min økonomi og mitt liv. Håper dere trives her inne, får noe nytt å tenke på og kanskje blir dere inspirert til å prøve noe nytt. Læring er spennende, og sparing er gøy.

Håper dere har hatt en fantastisk sommer i finværet! Vi har holdt oss i Norge, med nesten tre uker i strekk på hytta. Kunne ikke vært mer fornøyd med sommeren 2018. Rolige dager med sønnen min, som mestrer noe nytt hver eneste dag, og har «krabbe», «is» og «hytta» som en del av sitt første vokabular. Masse besøk, grilling og kortspilling. Enkelt, billig og helt perfekt.

Jeg jobber med en oversikt over forbruket mitt første halvår 2018, som vil bli diskutert her på bloggen neste uke en gang, eller kanskje uken etter. Vi blogges!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan nÄr som helst melde deg av lista.