Hvordan det føles å være rik

Dec 01, 2016

I dag har jeg vært og skrevet under på kontrakten med boligkjøperen. Budrunden gikk over all forventning, og kontoen min er snart full av penger. Allikevel gikk jeg til fots til kontraktsmøtet for å spare 32 kroner på å ikke ta t-banen…

Jepp, livet er som før. Men da jeg gikk den timelange turen til kontraktsmøtet tenkte jeg på hva jeg skal kjøpe til meg selv i julegave i år. Nå som vi får så mye penger for leiligheten, må det jo være rom for å sløse litt!

Jeg klarte ikke å komme på noe. Ikke én ting jeg ønsket meg nok til å ville kjøpe det til meg selv. Ikke fordi jeg ikke har råd, men fordi jeg er så fornøyd slik jeg har det, med de tingene jeg har. Jeg tenker over hver krone jeg bruker, og det slutter jeg ikke med selv om jeg har råd til det. Jeg vil bare bruke penger på det som gjør meg lykkelig, og en gave til meg selv vil ikke gjøre det akkurat nå.

Så kommer heller ikke denne følelsen av å være rik til å vare særlig lenge. Halvparten av pengene er mannen sine, og vi har flere lån å innfri, et bad som skal pusses opp og et råloft som skal bli soverom. Og det er ting jeg prioriterer å bruke penger på.

Ps. Jeg ble nylig intervjuet om julen, og hvordan man kan unngå sløsing i desember. Saken kan du lese her.

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.