Jeg har alltid noe å ha på meg!

Dec 08, 2015

Husker dere at jeg skulle se hvor mange ganger jeg kunne bruke samme kjole uten å bli lei?

Det har vært veldig gøy å finne ulike kombinasjoner for å endre uttrykket på samme kjole. Jakkene og tilbehøret på disse bildene er før øvrig flere år gamle, med unntak av skappel-jakken i første bilde. Den har svigermor strikket.

image image image image image

Det eneste problemet med utfordringen er at kjolen bruker mesteparten av tiden sin i skittentøyet. Jeg vasker bare fulle maskiner, og med kun to personer i husstanden kan det ta over en uke før kjolen er ren igjen. Da bruker jeg den som regel med en gang! Det er så morsomt at ulike jakker, belter og sko gjør at samme kjole egner seg til julemiddager, jobb og hjemmekvelder. Flere bilder her.

At jeg ga meg selv denne utfordringen har ført til at jeg alltid har noe å ha på meg. Det kan høres rart ut. Jeg har jo akkurat like stort klesutvalg som før! Men innstillingen min til klær og klesskapet mitt har endret seg. I løpet av en uke er det kun 7 dager. I tillegg til at jeg skal bruke denne kjolen ukentlig har jeg fredagskjolen. Det er favorittkjolen min, som jeg bruker på jobb hver fredag. Da er det kun tre hverdager igjen å planlegge antrekk for!

Jeg har hentet frem høst- og vintertøy som jeg var smart nok til å legge bort før sommeren. Det var tre skjørt, en ullkjole og to gensere. Gjensynsgleden var stor, og med de plaggene som base har jeg antrekk for hele uka. I tillegg har jeg bukser og helårsgensere som jeg gjerne også skulle ha brukt en gang i blant. Shoppestopp er en enkel sak. Jeg trenger ikke flere klær!

Det er skikkelig luksus å ha tøy jeg føler meg vel i hver eneste dag. Min oppfatning er at jo mer klær man har, jo vanskeligere er det å finne noe å ha på seg. Fine ting forsvinner i fulle klesskap, og fantasien får heller ikke spillerom når det er så fullt. Jeg trenger i realiteten kun tre kjoler, et par skjørt, tre bluser/skjorter og noen gensere denne sesongen. Jakker og sko kommer i tillegg. Hvor mye trenger du?

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.