Kapselgarderoben min på God Morgen Norge

minimalisme Sep 05, 2019

Kapselgarderoben min har jeg hatt siden starten av 2017. Jeg har aldri angret på at jeg reduserte innholdet i klesskapet mitt. Det er så befriende å ha mindre klær å velge mellom!

Jeg anbefaler gjerne kapselgarderobe, og project333 som jeg holder på med videre. I dag hadde jeg med hele høstgarderoben min på TV2-programmet God Morgen Norge.

Det var veldig stas å få snakke om fordelene med færre klær for så mange. Hvis du har lyst til å se innslaget ligger det ute her:

Skjermdump: TV2.no

Det høres lite ut med 33 plagg i garderoben, men det er akkurat passe. Selv om det inkluderer både yttertøy, sko, skjerf, vesker og smykker. Jeg teller ikke nattøy, undertøy og treningstøy. Bunaden holder jeg også utenfor. Jeg har alltid noe å ha på meg, men ikke så mange plagg at det kan bli rot.

Oversikt er en av de største fordelene. Det er så enkelt og greit. Plaggene jeg har fremme til enhver tid passer meg, de passer sesongen og jeg liker klærne. Kapselgarderobe er å kunne gå med favorittklærne hele tiden!

Da jeg startet med dette ryddet jeg vekk alle klærne mine, bortsett fra 33 favoritter. Når været skrifter til en ny sesong bytter jeg ut noen av plaggene som henger fremme med noe jeg har pakket bort i esker. Med tiden har innholdet i eskene blitt mye mindre. Jeg trenger ikke å beholde klær som aldri blir valgt ut som en av mine 33 favoritter.

Kapselgarderoben min har gjort at jeg nesten aldri har lyst på noe nytt. Jeg shopper i egne klær 4 ganger i året. Det er bra for miljøet og jeg sparer penger.

Er du nysgjerrig på kapselgarderoben min, eller vil lage din egen? Klikk her.

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.