Mars 2017
Apr 17, 2017Da var det på tide å oppsummere forbruket for mars. Denne måneden har jeg til og med vært på shopping!
Jeg har bestilt 3 bøker og litt sminke på nettet. Luksus luksus… Jeg ble nemlig 30 år i mars og fikk penger i gave. 100 kroner hvor hvert år jeg har levd fra pappa og 500 kroner fra farfar. Så selv etter nettshoppingen var det 2 000 kroner igjen å sette i fond. Ett år eldre og like glad i å telle penger…
Tidligere i måneden kjøpte jeg to nye kjoler; en ammekjole og en jeg absolutt ikke kan amme i. Det tok 7 måneder med amming før jeg fant en kjole som var fin nok til å bruke penger på. Er ikke egentlig en ammekjole, så den kommer til å bli brukt lenge fremover. Fant den (etter anbefaling) på en av billigkjedene. Brukte et gavekort på denne, mens den andre kostet 1 699 kr. Heldigvis var den satt ned med 60 %, så jeg kunne virkelig unne meg den med god samvittighet. Så herlig med noe nytt etter å ha gått i permisjonsuniform(bukse og ammesinglet) i 7 måneder.
INN:
Lønn: 29 885 kr
Salg av diverse: 361 kr
Bursdagsgaver: 3 500 kr
Totalt inn: 33 746 kr
UT:
Kaffe i sola med venninne: 42 kr
Førstehjelpskurs: 300 kr
Klær: 679 kr
Felleskortene(perioden 13/1 – 14/2) : 8456 kr fordelt på:
- oppussing: 3 444 kr
- mat: 4 465 kr
- transport: 332
- baby: 215
Totalt forbruk: 9 475 kr
Jeg sparte 20 000 kroner på sparekonto, 2 750 i fond og betalte 2 258 kroner på studielånet.
En fin måned hvor jeg unnet meg ting jeg vanligvis ikke gjør. Gøy! Er det noe jeg ikke er helt fornøyd med er det matposten. Summen i seg selv er ikke så ille. I følge SIFOs referansebudsjett skulle vi brukt mer(5 420 kr). Men en god del av dette er take-away mat. Middager jeg ikke rakk å planlegge, handle inn til eller lage. Så jeg har bestemt meg for å bli flinkere på dette området. Heller kjøpe mer/bedre/enklere/dyrere mat på dagligvarebutikk enn denne tullematen. Har allerede satt i gang, for akkurat nå står det en grønnsaksgrateng i ovnen. Jeg tømte grønnsaksskuffen for ting som begynte å bli slappe, fikk mannen til å kutte opp alt mens jeg laget en gratengbase. Griljermel hadde jeg også stående. Gratengen blir kveldsmat i dag og middag i morgen.
Vil du ha mer Pengesnakk?
Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.
Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan nÄr som helst melde deg av lista.