Min radiodebut

Jan 27, 2019
En ting er å lage podcast. Noe annet er å være direktesendt på NRK

Jeg fikk være med som gjest i Norgesglasset på P1 denne uken. Veldig stas at de setter sparing på dagsordenen, og ekstra stas at de spurte meg om å bidra! Må innrømme at jeg var nervøs de minuttene jeg satt og ventet på at klokken skulle bli 12:15, og jeg var på lufta. Det sendes direkte ut til mellom 250 000 og 500 000 mennesker. Det er mange det!

Så takknemmelig for alt det morsomme denne bloggen bidrar til at jeg får oppleve. Kanskje noen ble inspirerte til å spare mer også? Tror i alle fall jeg fikk frem at sparing ikke trenger å være kjedelig, selv om jeg fikk litt hjerneteppe på slutten der.

Pengesnakk radio
Lise på P1

Vi snakket om sparemålet mitt og om hvordan jeg klarte å spare så mye i fjor. Etter en sang fikk jeg gi fem sparetips. Moro! De to klippene «Spare 320 000 kroner i fjor – fordi det er gøy» og «Slik sparer du 300 000 kr» finner du ved å trykke på linkene. Så hvis du vil høre meg fortelle om at regninger kan gjøre meg lykkelig, er det bare å nyte! Gøy var det!

NRK Marienlyst
På lufta

Og du! Fredag 1. februar kommer neste episode av Pengesnakk podcast. Jeg gleder meg til å spille inn denne episoden. Jeg skal ha med meg en gjest til og med. Abonner på iTunes så får du den med deg:

https://itunes.apple.com/no/podcast/pengesnakk/id1445598470?l=nb&mt=2

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.