Min uke som sparekjendis

Apr 28, 2019
Denne uka har vært litt spesiell for meg og min lille spareblogg.

Det hele startet onsdag morgen, da jeg fikk komme på NRK radio. Heldige meg som blir spurt om å uttale meg om saker som har med pengebruk og sparing å gjøre. Vi spilte inn en sak om å selge ting på nett, som enda ikke har vært på lufta.

Torsdag ble jeg møtt av min egen lille familie på VG. Trykk på bildet for å komme til artikkelen(VG+). Samme saken står også på trykk i denne månedens Dine Penger.

spare 350 000

Samme dag ble intervjuet Yrja Oftedahl gjorde med meg publisert. Trykk på bildet for å høre podcasten! Og takk for alle fine kommentarer fra dere som allerede har hørt 🙂

pengesnakk lise

 

Alt dette gjorde at jeg på fredag ble kontaktet av en journalist fra Dagsavisen, som ville intervjue meg til spalten «Navn i nyhetene». Saken kom på trykk på lørdag. Trykk på bildet for å komme til nettsaken.

media Pengesnakk

Men det var ikke alt

Saken som hadde ligget på VG.no hele uken var plutselig førstesidestoff! Mannen min var faktisk innom bensinstasjonen i dag tidlig, men hadde ikke lagt merke til at kona var på forsiden. Heldigvis har jeg brødre som sier ifra når søstra er i avisen.

Sparer 350 000 VG

Og som om ikke det var nok ble det også publisert et intervju med meg på kk.no.

Det finner du ved å trykke på bildet under.

pengesnakk lise vermelid Kristoffersen

Kommentarfelt på godt og vondt

Jeg skulle ønske jeg hadde holdt meg unna kommentarfeltene i dag, for på KK sin facebookside var det mye rare antagelser og negative oppgulp. Men fikk også se noen kjempehyggelige kommentarer fra dere der inne. Tusen takk dere!

Det er gøy å se at sparing er interessant lesestoff, og hyggelig at flere finner veien hit til bloggen min. Rop ut i kommentarfeltet her inne om du lurer på noe!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.