Om en måned er Pengesnakkboka i butikk!

Uncategorized Dec 01, 2019

Tenk at jeg har skrevet en bok. En helt ekte bok! Jeg ser virkelig frem til å kunne se den i bokhandelen. 2.januar er den der. Pengesnakk – Slik sparer du deg lykkelig. Boka ble sendt til trykk i forrige uke. Blir så stas å kunne holde den i hånda!

Boka har jeg skrevet til deg. Du som gjerne skulle hatt mer penger på sparekontoen, du som lurer på hvor pengene ble av og du som vil finne gleden i redusert forbruk.

I boka vil du få oppskriften på hvordan du kan bruke pengene dine mer i tråd med dine verdier, hvordan du kan nå dine mål og hvilke vaner du kan starte med for å bruke mindre penger på ting som ikke er viktig for deg.

Gleder meg til å høre hva du synes om den!

Slik sparer du deg lykkelig

Boka er allerede i salg på nett, så om du vil bestille og få den med en gang den er tilgjengelig, kan du kjøpe Pengesnakk her.

Hvis du vil feire bokutgivelsen med meg inviterer jeg til boklansering 9.januar. Det kan du lese mer om, og melde deg på, her.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.