Pengesnakk året rundt!

bok Sep 01, 2020

//Reklame for eget produkt//

Pengesnakk året rundt er nå lansert og kan kjøpes her.

Denne har jeg gledet meg til å vise deg!

Sammen med almanakkforlaget har jeg laget almanakken jeg selv har savnet. Jeg elsker notatbøker og kalendere, og er så stolt over at jeg nå lanserer min egen.

I tillegg til at boken er en almanakk har den sider med spareplaner, budsjett og regnskap, målsider hvor du setter deg mål for året og planer for å nå dem, en side med spørsmål til refleksjon mellom hver måned (både om måneden som gikk og tanker om måneden som skal starte), en side med totaloversikt over økonomien din, forbrukslister, #selge100-skjema, spareballonger og masse notatsider du kan bruke som du vil.

I Pengesnakk året rundt får du året 2021 uke for uke på denne måten:

Selv er jeg veldig glad i at dagene er nedover og ikke bortover på sidene. Passer meg som er listemenneske :)  Jeg har også delt dagen i to, slik at den linjerte delen kan brukes til to-do-liste, mens avtaler kan skrives under. Eller omvendt.

Hver uke finnes det plass til ekstra lister og notater på høyre side, mens det på venstre side er et sparetips/oppgave fra meg - som sørger for at vi holder fokus på god økonomi gjennom hele året! 

Å planlegge middager er essensielt for å holde matbudsjettet nede, og det er derfor plass til middagsplan hver uke. De er gull å bla tilbake i, når du er tom for ideer ;)

En rute til ukens forbruk er det også der, selv om det er egne sider til forbrukslister og budsjett/regnskap lengre bak i boken.

 

Boken har spiral så den kan ligge oppslått på pulten.

Bestill Pengesnakk året rundt her!

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.