Pengesnakk året rundt!

planlegging Sep 01, 2020

//Reklame for eget produkt//

Pengesnakk året rundt er nå lansert og kan kjøpes her.

Denne har jeg gledet meg til å vise deg!

Sammen med almanakkforlaget har jeg laget almanakken jeg selv har savnet. Jeg elsker notatbøker og kalendere, og er så stolt over at jeg nå lanserer min egen.

I tillegg til at boken er en almanakk har den sider med spareplaner, budsjett og regnskap, målsider hvor du setter deg mål for året og planer for å nå dem, en side med spørsmål til refleksjon mellom hver måned (både om måneden som gikk og tanker om måneden som skal starte), en side med totaloversikt over økonomien din, forbrukslister, #selge100-skjema, spareballonger og masse notatsider du kan bruke som du vil.

I Pengesnakk året rundt får du året 2021 uke for uke på denne måten:

Selv er jeg veldig glad i at dagene er nedover og ikke bortover på sidene. Passer meg som er listemenneske :)  Jeg har også delt dagen i to, slik at den linjerte delen kan brukes til to-do-liste, mens avtaler kan skrives under. Eller omvendt.

Hver uke finnes det plass til ekstra lister og notater på høyre side, mens det på venstre side er et sparetips/oppgave fra meg - som sørger for at vi holder fokus på god økonomi gjennom hele året! 

Å planlegge middager er essensielt for å holde matbudsjettet nede, og det er derfor plass til middagsplan hver uke. De er gull å bla tilbake i, når du er tom for ideer ;)

En rute til ukens forbruk er det også der, selv om det er egne sider til forbrukslister og budsjett/regnskap lengre bak i boken.

 

Boken har spiral så den kan ligge oppslått på pulten.

Bestill Pengesnakk året rundt her!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.