Søndagslesning og podcast

Feb 24, 2019
Hei du! Med influensa i hus har det gått noen dager siden jeg har fått skrevet noe som helst her inne. Deler noen linker med dere i dag, så kommer jeg sterkere tilbake neste uke med ny podcastepisode og innlegg om fondssparing for nybegynnere.

Neste episode av podcasten min er en spørsmål og svar-episode. Dere har sendt inn så mange fine spørsmål! Jeg gleder meg så mye til å spille inn denne episoden at jeg tror jeg gjør det allerede i kveld.

Med alle temaene dere har foreslått blir jeg kanskje nødt til å dele det opp i to episoder til og med. Vi får se! Uansett tusen takk til alle som har sendt e-post med ting dere lurer på. Det er enda ikke for sent å få med ditt spørsmål, så send meg noen linjer på [email protected] nå.

Pengesnakk podcast

Hva liker du egentlig best, bloggposter eller podcastepisoder? Er det kjedelig at Pengesnakk podcast kun kommer en gang i måneden? Eller er litt av alt helt passe?

Mens dere venter på neste episode kan dere høre meg snakke om økonomisk uavhengighet og hvordan jeg sparer i hverdagen på podcasten til Dine Penger; Pengerådet. Trykk på bildet under for å spille av episode 143!

Pengerådet podcast

Er du mer glad i å lese enn å høre har jeg også gjort noen intervjuer i februar som du kan finne på linkene under.

Først om økonomisk uavhengighet hos Aksjebloggen.com, så om sparing og tidlig pensjon på Framtida.no.

Jeg ble også spurt om sparetips til barnefamilier. Den saken kan du lese på Plusstid.no.

En gjesteblogg jeg skrev om #selge100 finner du her. Selge 100 er en utfordring som går ut på å selge 100 ting i løpet av 2019. Det kan du også lese mer om her på bloggen min. Har du lyst til å bli med på utfordringen kan du registrere e-postadresse din på denne siden og få tilsendt skjemaet jeg bruker for å krysse av underveis og følge med på målet.

Så litt reklame:

Jeg sitter i dag og tester en sparerobot! Skal fortelle dere alt om den når jeg har fått testet litt mer. Foreløpig er jeg topp fornøyd med hvor enkel og brukervennlig den er. Vil du også starte fondssparing på en enkel og morsom måte kan Kron være tingen for deg! Trykk på banneret for å sjekke det ut.


Jeg ønsker deg en god søndag, og gleder meg til å dele mer om fondssparing med deg neste uke!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.