Takk for meg, Stavanger!

May 26, 2019
Denne uken fikk jeg være foredragsholder under DNB-uka i Stavanger.

foredrag privatøkonomiJeg hadde aldri holdt foredrag før, men det ga mersmak! Heldigvis, siden jeg allerede på tirsdag skal holde foredrag på Hamar, og uken etter skal snakke om penger i Kristiansand. Uken deretter står min fødeby Tønsberg for tur! Et siste foredrag før jeg tar ferie blir i Grimstad. Jeg deler arrangementene på facebooksiden min Pengesnakk, for dere som vurderer å komme og hilse på meg.

Det er virkelig noe annet å snakke til mennesker som sitter i en sal, enn å spille inn en podcast. Selv om podcasten høres av mange mange flere, føltes dette allikevel større. Veldig gøy!

Fra scenen snakket jeg om at det viktigste i privatøkonomien er ikke å spare mest mulig, men å bruke de pengene vi har best mulig. Og ofte er det bra å spare! Vi har jo gjerne noen drømmer vi vil virkeliggjøre, og kronene kan hjelpe oss på vei.

Spar først!

Jeg delte tipset å spare først, da dette har vært avgjørende for at jeg har klart å spare så mye som jeg har gjort. Når lønna kommer inn, går det et automatisk trekk til fondskontoene mine. Start med et mindre beløp til sparekonto, og når det går fint kan du øke det. Fordelen med et automatisk trekk er at du ikke glemmer å spare, og selv om beløpet er lite i starten har du laget deg en fin vane.

Snille Ingrid Digre har tatt disse bildene av meg. Hvis du vil lese om da jeg møtte Norges største økonomi-YouTuber kan du trykke her for å komme til bloggen hennes. Hun var snill og ventet med meg i baren etter arrangementet.

Jeg tok tog til Stavanger, og nattoget hjem til Oslo igjen. For miljøets skyld prøver jeg å fly så lite som mulig. Det var også praktisk å bare kunne rusle fra toget til der jeg skulle holde foredrag, istedenfor å måtte ha transport til og fra flyplassen. Tog er trivelig.

foredrag pengesnakk

I dag forbereder jeg meg til sparekvelden på Hamar og planlegger en ny podcastepisode. Jeg er ydmyk og utrolig takknemlig for at dere vil høre på meg snakke om privatøkonomi, sparing og hvordan man kan bruke penger smart. Tusen tusen takk, dere!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.