Vi har råd til å gjøre det vi vil gjøre

Oct 13, 2015

Da vi bestemte oss for å gifte oss i starten av August, var det ingen av oss som ville vente med bryllupet. Og vi hadde penger på konto til å arrangere bryllup når vi ville arrangere bryllup.

Det er mange fordeler ved å spare mye. Å kunne gifte oss på kort varsel er langt fra den største av dem, men det er et godt eksempel på hvordan det å være sparsom gir stor frihet. Det hadde vært veldig kjedelig å starte bryllupsforberedelsene med en lang spareperiode!

Vi bruker mye penger på denne festen, og det er helt greit. Vi har lyst, og det passer med våre prioriteringer og verdier. Bryllupet er også(heldigvis) en engangsutgift.

I helgen prøvde jeg brudekjolen min med håroppsettet og sminken jeg skal ha. Nå gleder jeg meg enda mer til den store dagen!

Jeg kan ikke hevde at det er et budsjettbryllup vi arrangerer, men bryllupet har så klart et budsjett. Jeg har funnet mange områder å spare inn på, noe du kan lese mer om her. I tillegg gjør jeg hår og sminke selv, og kjolen er både kjøpt brukt og vil selges igjen. Innbydelsene skrev vi i word og printet ut. I kveld lager jeg bordkort. Billig og koselig med hjemmelagde detaljer! Koser meg virkelig med sånne ting. Er så glad for at det ikke er noen økonomiske bekymringer knyttet til denne feiringen!

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.