Vil dere oppgradere rommet?

Nov 11, 2015

Her kommer en hilsen fra vår lille bryllupsreise. Den kom brått på – og blir gjort på billigst mulig måte.

Det hadde så klart vært billigst om vi ikke dro på bryllupsreise i det hele tatt. Men å være alene noen dager kun oss to trenger vi. Vi mistet svigerfar i forrige uke, og giftet oss etter hans ønske i helgen. Vi hadde gjester fra fredag til søndag og å si at vi var slitne etterpå er en underdrivelse.

Så nå er vi i Polen. Det var den desidert billigste destinasjonen. Vi betalte 353 kroner for å fly ned(med en felles koffert) og 714 kroner for å fly hjem igjen. Altså kun 1 067 kr for begge to tur retur!

Hotellet er derimot en bryllupsreise verdig. Vi bor på Hilton. Det koster litt over 1 000 kroner per natt med frokost(jeg elsker hotellfrokost!). Fra ferien i Hellas i sommer hadde vi en bonusovernatting til gode, så vi endte opp med å betale 2 406 kr med frokost for de tre nettene vi er her.

Da vi sjekket inn fikk vi beskjed om at rommet vi hadde booket kunne oppgraderes for 170 polske zloty per natt. Litt forvirrede startet min nybakte ektemann og jeg å regne om til norske kroner og vi prøvde å finne ut hvor mye det ble for hele oppholdet.

Uten engang å tenke på hva vi faktisk var på vei til å betale for! Heldigvis var de slitne hodene våres våkne nok til å takke nei. Rommet vi hadde betalt for var mer enn fint nok! Vi trengte så absolutt ingen oppgradering.

Vi har spist gode middager til rundt 100 zloty her nede. De 170 zlotyene per natt er altså nok til både lunsj og middag hver dag.

Det gjelder å sette priser i perspektiv noen ganger. Kanskje var det ikke så dyrt å oppgradere rommet, men når det var både helt unødvendig og de samme pengene kunne brukes til noe vi fikk mye større glede av burde valget være enkelt.

Vi storkoser oss her! I kveld har vi testet ut hotellets badeavdeling i øverste etasje. Inngang er inkludert i hotellprisen.

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.