Investere i fond på den enkleste måten

investering Sep 16, 2021

Reklame / innlegget inneholder vervelink

Har du utsatt det lenge nok?

Jeg skjønner deg godt. Det virker mye vanskeligere enn det er! Men du må ikke vite eller kunne mye for å få sparepengene dine til å vokse over tid.

Faktisk kan du være i gang om 5 minutter - via mobilen!

Jeg har investert gjennom Kron i flere år, og elsker appen.

  • Jeg slipper å velge hvilke fond jeg vil investere i, da fondsroboten gjør det for meg.
  • Jeg slipper å følge med, men nyhetsoppdateringene i appen gjør det gøy!
  • Jeg har et automatisk trekk, slik at jeg ikke trenger å tenke på investeringene i det hele tatt.

Vil du ha med deg 200 kr når du starter kan du bruke denne linken:

Trykk her for å starte investering i Kron.

Hvordan starte?

Det er enkelt, og selvforklarende i appen, men jeg har allikevel laget en video der jeg går gjennom hvordan du setter opp din konto og hva spørsmålene du svarer på betyr.


Usikker på om du er klar for å investere?

Da vil jeg anbefale deg å lese dette blogginnlegget om investering eller høre på podcastepisode 94

Fast, månedlig sparing er lurt

I appen kan du velge å sette inn en engangssum og du kan sette opp en månedlig spareavtale. Jeg liker månedlig spareavtaler fordi da investerer jeg noen ganger til en billigere pris og andre ganger til en dyrere pris. Jeg trenger ikke tenke på å time markedet (og det klarer jeg nok ikke uansett). Jeg slipper også å huske på å investere hver måned.

Har du mye penger liggende, må du velge om alt skal investeres på en gang eller om du skal sette inn litt og litt. Matematisk sett er det større sannsynlighet for å gå glipp av oppgang enn det er sannsynlig at du unngår et børsfall. Det kan allikevel være en smart strategi å sette inn litt og litt, fordi du på den måten blir kjent med børsen uten å ha store summer investert. Det kan være en emosjonell berg og dalbane å være en investor, så det gjelder å lære seg å holde hodet kaldt og holde seg til strategien din når du opplever kraftige svingninger på børsen.

Hos Kron koster den billigste fondspakken 0,20 % i forvaltningshonorar.  Er du medlem i en av fagforeningene i Akademikerne er prisen 0,16 %. 

Husk å ha lang horisont på pengene du investerer. Trenger du dem når du skal flytte neste år, eller kjøpe ny bil om 2 år, er aksjefond ikke riktig sted å putte pengene. Det er svingninger på børsen, men på sikt har de alltid svinget oppover.

Lykke til med investeringene dine! Her er linken til å laste ned appen:

https://kron.no/api/referral/invite/62be7

Og husk på at jeg ikke er en finansrådgiver, og at det kan lønne seg å ha flere kilder til kunnskap før du gjør endringer i privatøkonomien din.

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.