Tjen penger på ting du ikke trenger med disse tipsene

minimalisme tjene penger Jun 03, 2021
Tjene penger på ting

Jeg tør påstå at alle har noe hjemme de ikke trenger lenger. Da kan det selges! Resultatet av å selge unna ting er faktisk mer enn rot ut og penger inn. Mer om det lenger ned.

Første steg i å selge unna ting er å finne noe å selge. Det kan være ski, sykkel, baderinger, stoler, bøker, bilder, kjøkkenutstyr, byggematerialer, klær, elektronikk og nær sagt alt annet. Det finnes et marked for det meste - om du setter prisen rett.

I denne filmen deler jeg mine tips til å lage annonser:

Har du også lyst til å ta utfordringen #selge100?

100 salg er mye, men det gjør jobben verdt det selv om mange av summene du selger for er små. Som jeg sier i filmen: Selger du 100 ting, og gjennomsnittsprisen er 200 kr har du fått inn 20 000 kr.

Vi er mange tusen som har gjennomført utfordringen siden jeg starten den i 2019, og fordelene er så mange:

I tillegg til at du får ryddet opp får noen andre bruk for tingene dine. Og det er en god følelse. Det er jo mye vi ikke liker eller bruker lenger som fortjener et lenger liv. Å selge tingen videre er en måte å gi saker lengre levetid på. Den som kjøper tingen sparer både penger og miljøet på å kjøpe brukt, så gjør tingene dine tilgjengelige for dem!

Det er utallige måter å tjene penger på, men å selge unna ting du allerede har er en enkel en å starte med. Eneste grunnen til å ikke gjøre det er kanskje at det er tidkrevende? Vel, det kan også være en fordel:

Å selge 100 ting er en jobb. Du må finne frem 100 ting å selge. Men ikke med en gang. Start med 5 eller 10 annonser! Å lage annonsene er også en jobb. Se videoen over for mine beste tips til annonser som selger. Så er det å avtale med kjøper, og eventuelt pakke og sende varen. Etter å ha solgt unna 100 ting er du nok stolt og glad, men du sitter nok også med følelsen av at dette vil du ikke gjøre igjen. Og det sparer deg for penger! Hvis du klarer å tenke på jobben det er å kvitte seg med ting når du vurderer å kjøpe noe nytt, legger du lista for å kjøpe litt høyere. Du gidder ikke kjøpe noe som kan havne i neste års #selge100-challange, gjør du vel?

Du vil også merke at mange ting er mindre verdt enn du trodde. Prisen på bruktmarkedet sett opp imot nye ting er to forskjellige ting. Det gjør kanskje også at du dropper å kjøpe nytt når du heller kan kjøpe brukt. Etter å ha solgt masse ser du jo selv at du kan få tak i nær sagt alt mulig på bruktmarkedet.

Kom i gang med å selge unna!

Mitt tips for å starte blir å legge ut annonser for de tingene du allerede nå tenker du kan selge. Gjør det nå!

Neste steg blir å gå igjennom klesskapet og legge ut klærne du ikke trenger lenger.

Så er det bokhylla sin tur. Noe å selge der?

Har du en bod, kjeller eller loft? Sett av tid til en ordentlig opprydding der, og lag annonser på det som kan selges underveis.

Hva med elektronikk? Har du fortsatt din gamle telefon liggende? Slett innholdet på den og selg den!

På kjøkkenet er det vel noen ting du aldri bruker, og i stua og på soverommet er det kanskje et bilde eller en vase du er lei av å kikke på?

Jeg vet ikke hva du har å selge, men jeg vet at du har noe å selge.

Lykke til!

Trykk her for å skrive ut ditt #selge100-skjema.

Vil du ha mer Pengesnakk?

 

Legg igjen navn og epost under, så får du med deg de beste tipsene og nyhetene fra meg.

Jeg behandler informasjonen din trygt, og du kan når som helst melde deg av lista.