Om meg

Velkommen til Pengesnakk!

Jeg heter Lise og er skikkelig glad i å spare. Denne bloggen startet jeg fordi jeg liker å snakke om penger. Jeg finner stadig nye svar på hvordan jeg kan bruke penger på en måte som bidrar til det livet jeg har lyst til å leve. Disse svarene deler jeg her på pengesnakk.no.

Jeg sparer fordi jeg setter pris på tryggheten og mulighetene sparingen gir meg. Jeg hadde nedbetalt hele boliglånet mitt før jeg fylte 30. Men flyttet sommeren 2019 inn i en dyr enebolig, og har nå lån igjen. Det gjør at jeg sparer litt mindre i fond enn jeg gjorde før sommeren – Da investerte jeg 21 900 kroner hver måned.

Våren 2019 tjente jeg 31 500 kroner hver måned i min faste jobb, men startet så smått å få inntekter gjennom Pengesnakk. Når sommeren kom sa jeg opp jobben, og lever nå av å holde foredrag, boksalg, podcasten Pengesnakk og samarbeid på blogg og sosiale medier.

Du kan kontakte meg på lise@pengesnakk.no og følge meg på instagram @pengesnakk. Det finnes også en egen Pengesnakk facebookside, der jeg deler blogginnleggene, podcastepisodene og andre nyheter!